Familieårskort lønner seg

Visste du at det koster kun 746 kroner i måneden for to voksne og to barn med familieårskort hos Moldebadet? Prisen gjelder ved kjøp med avtalegiro, og lar familien bade så mye dere vil hele året.

Et familieårskort hos Moldebadet passer perfekt for dere som bader mye, eller som ønsker å bruke fasilitetene mye det kommende året. Kjøp av årskort med avtalegiro må gjøres i resepsjonen på Moldebadet, og koster kun kr 746,- i måneden for to voksne og to barn.

Kortet gjelder fra registrert dato og løper til oppsigelse. Dersom det er første gang du kjøper årskort betaler du en engangssum på kr 120,- per armbånd. Dette fungerer som gyldig billett i hele perioden, og er ditt til odel og eie.

Fleksibelt

Familieårskort hos Moldebadet er fleksibelt, og kan tilpasses etter størrelsen på familien. Dette inkluderer både barn, foreldre og besteforeldre. Man betaler en grunnpris for et hovedmedlem (voksen) og deretter kan man legge til øvrige familiemedlemmer. Fleksibelt familieårskort må bygges på minimum to nivå, det vil si minimum en voksen og ett barn.

Praktisk informasjon

Kontrakten på avtalegiro har en binding på 12 måneder. Etter bindingstiden kan du si opp avtalen, og vi har oppsigelsestid på 1 måned. Oppsigelsen må leveres skriftlig i resepsjonen eller på e-post til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no. På min side finner du all informasjon om ditt abonnement, klippekort, gavekort, kurs og mer.

Flere nyheter