Button which toggles menu visibility

Julekampanje

Hos Moldebadet kan du kjøpe julegaver som varer hele året! Gi bort et gavekort eller klippekort til noen du er glad i. Kjøp i resepsjonen, eller bestill og betal på nett. 

Gi bort badeglede til jul:

01_Moldebadet_jul-gavekort_Facebookannonse_1200x628px_nov2017.png

Moldebadet er et energisk, innendørs badeland i hjertet av Molde by. Hos oss finner du flere ulike bassengopplevelser, aktiviteter, kurs og attraksjoner. Et gavekort eller klippekort hos Moldebadet er den perfekte julegave til den som har alt. I år har vi satt sammen to spesialbilletter som kan kjøpes frem mot jul, i tillegg til gavekort med valgfritt beløp. 
Alle gavekort har og spesialbilletter har gyldighet på ett år. Kjøp nå!

Familiebillett gyldig i et år fra 26.12.2019:
Gi bort badeglede til hele familien med familiegavekort på kr 550,-
Ved å benytte gavekortet kan du ta med deg opptil 6 familiemedlemmer på en badedag. Billetten løses altså kun én gang, for opptil 6 personer (maks 5 familiebilletter per familie). 

Gi bort 5 badinger til jul gyldig i 1 år fra 26.12.2019:
Klippekort på fem besøk i Moldebadet til barn eller voksen, kr 550,-
Her kan man velge om man vil ha med seg fem barn eller fem voksne samlet, eller bruke gavekortet opp til fem ganger alene (altså for totalt fem badinger). (maks 5 familiebilletter per familie)

I år som i fjor kan du også kjøpe gavekort med valgfritt beløp. Gavekortet kan brukes på alle varer og inngangsbilletter i resepsjonen.