Button which toggles menu visibility

Fasiliteter og basseng

Moldebadet tilbyr mange gode opplevelser for både store og små. Vi har flere ulike basseng, inkludert idrettsbasseng, familiebasseng, velværebasseng og boblebad, i tillegg til en rekke andre fasiliteter. 

Idrettsbasseng

Idrettsbassenget holder en temperatur inntil 28 grader, og har flere svømmebaner og stupetårn. På kveldstid leies bassenget ut til svømmeklubb og undervannsrugby, men Moldebadet har reservert en svømmebane til trening for våre gjester. Ellers arrangeres det ulike aktiviteter i bassenget hver fredag ettermiddag.

Moldebadet_24.04.14-143.jpg

Familiebasseng

Familiebassenget inneholder både strømningskanal, massasjekanon, fontene og klatrevegg, samt gulvfeste for bassengheis og rullestolrampe. Den grunne delen av bassenget brukes til Trygg i Vann kurs og Moldebadets svømmeskole for barn noen ettermiddager og kvelder. Familiebassenget holder en temperatur mellom 30,4 og 31,5 grad.

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-78_redigert.jpg

Velværebasseng

Velværebassenget holder samme temperatur som barnebassenget. Området er utformet med tanke om å gi en behagelig opplevelse i rolige omgivelser. Lyset, fargene og veggene er med på å forsterke inntrykket. Velværebassenget er et sted for rekreasjon og velvære, og er derfor en rolig sone. Vi har satt opp flere skilt som informerer dette, og håper alle våre gjester kan respektere den rolige sonen. Bassenget kan til tider være opptatt av treningsgrupper, men når bassenget er stengt for andre gjester vil vi informere om dette via høyttaleranlegget og ved skilting.

Moldebadet_24.04.14-70.jpg

Barnebasseng

Barnebassenget er beregnet for de aller minste gjestene og inneholder både fontene og rutsjebane, samt mange morsomme leker. Barnebassenget holder en temperatur mellom 32,8 og 34 grader, og er et behagelig sted hvor barna kan nyte lek og moro.

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-171.jpg

Boblebad

Boblebadet holder en temperatur på ca. 38 grader, og er et behagelig sted hvor man kan ta en liten pause fra hverdagen og nyte det varme vannet. Et godt og varmt bad gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler.

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-133.jpg

Andre fasiliteter

Moldebadet byr også på en rekke andre fasiliteter, blant annet to spennende vannsklier for store og små. Spiralsklien er 67 meter lang og har en aldersgrense på 10 år, mens familiesklien er 72 meter lang og har ingen nedre aldersgrense. 

Moldebadet har også tre stupebrett på 1, 3 og 5 meter, som alle er tilknyttet Idrettsbassenget, samt en strømningskanal som befinner seg i Familiebassenget. Noen fredager setter vi opp farten i strømkanalen, og da er aldersgrensen 10 år. Det finnes også badstuer i både dame- og herregarderoben.

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-287.jpg