Vi deler ut gratis årskort!

Fra 18. januar har Moldebadet gleden av å dele ut gratis årskort til 2. klassinger i Romsdalskommunene Molde, Vestnes, Aukra, Rauma, Gjemnes og Hustadvika.

I januar har vi atter en gang gleden av å dele ut gratis årskort til alle andreklassinger i kommunene i Romsdal. Gratis årskort gjelder for barn som går i 2. klasse januar–juni 2021 og i 3. klasse fra august–desember 2021.

Lek og moro gjør barnet trygg i vann. Barnet må alltid ha med en person over 18 år som er svømmedyktig når de besøker Moldebadet. Når barnet er 10 år og kan svømme kan de besøke Moldebadet alene, eller sammen med venner.

Praktisk informasjon

Vi vil bruke klasselister for å krysse av hvilken skole barnet tilhører, og for å kontrollere at barnet går i 2. klasse i januar 2021 eller 3. klasse fra august 2021. Årskortet hentes av foresatte i resepsjonen på Moldebadet. Du må betale kr 120,- for armbåndet dersom man ikke har (rødt) bånd fra før. Båndet er deres til odel og eie, og årskortet vil bli lagt inn på dette og fungere som billett når barnet besøker badet. Dersom man skal ha årskort senere år kan man bruke det samme båndet. Det gratis årskortet gjelder kun for perioden 18. januar–31. desember 2021.

Dersom barnet har abonnement fra før, ber vi foresatte sende oss en e-post med informasjon om hvilket barn det gjelder, og hvilken skole de tilhører. Vi vil da legge inn en friperiode på barnets pågående abonnement og gjøre det gyldig i 2022.

Båndene kan hentes ut fra 18. januar 2021.

Flere nyheter