Button which toggles menu visibility

Årskort og Halvårskort

dame liten gutt


Moldebadet tilbyr årskort og halvårskort til alle våre gjester. Kortene gjelder fra dato til dato. Dersom du kjøper kortet 10. september 2015, er det gyldig til og med 09. september 2016.

Årskortet er et armbånd med en chip som forteller datasystemet hvem som eier båndet og hvilken billettype det er. Fargen forteller badevertene om alder og hvilken gruppe man tilhører.
Det er spesielt viktig at barna over og under 10 år bruker rett farge på armbåndene.

Årskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet. Det kan også bestilles på forhånd i skjemaet nederst på denne siden. Det er mulig å betale kort eller kontant i resepsjonen, eller ved bruk av avtalegiro. Ved kjøp av årskort på avtalegiro binder du deg til 12 måneder. Du kan deretter velge å si opp årskortet, oppsigelsestiden er 1 måned. Oppsigelsen skal være skriftlig eller på e-post til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no.

Alle priser finner du i toppmenyen.

Det er verd å merke seg at første gang man kjøper årskort må man betale en engangssum for armbåndet (billetten) . Armbåndet er da ditt til odel og eie, og årskortet kan forlenges på samme bånd. Dersom man mister båndet, kan man kjøpe et nytt i resepsjonen, hvor all informasjon om års- og halvårskort er lagret i datasystemet.

Husk å fest armbåndet godt før du går inn i badet.


Fornavn: 
Etternavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
Poststed: 
E-post: 
Telefon: 
Hvilken type årskort du ønsker: 

Familiemedlemmer med navn, fødselsdato og telefon: 
Tegn igjen