Button which toggles menu visibility

Årskort og Halvårskort

dame liten gutt


ÅRS- og HALVÅRSKORT
Moldebadet tilbyr årskort og halvårskort til alle våre gjester. Kortene gjelder fra dato til dato. Dersom du kjøper kortet 10. september 2015, er det gyldig til og med 09. september 2016.

KONTRAKT PÅ AVTALEGIRO
(1 års bindingstid)

Moldebadet tilbyr betaling via avtalegiro for inngang i Moldebadet. Kontrakten på avtalegiro har en binding på 12 måneder. Du kan deretter velge å si opp avtalen, oppsigelsestiden er 1 måned. Oppsigelsen skal være skriftlig eller på e-post til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no

Billetten ( årskortet, halvårskortet )  kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet. Det kan også bestilles på forhånd i skjemaet nederst på denne siden. Det er mulig å betale kort eller kontant i resepsjonen, eller ved bruk av avtalegiro. (Ved oppstart av avtalegiro betales første måned kontant i resepsjonen)

Alle priser finner du i toppmenyen.

ARMBÅND:
Det er verd å merke seg at første gang man kjøper årskort må man betale en engangssum for armbåndet (billetten) . Armbåndet er da ditt til odel og eie, og årskortet kan forlenges på samme bånd. Dersom man mister båndet, kan man kjøpe et nytt i resepsjonen, hvor all informasjon om års- og halvårskort er lagret i datasystemet.

Husk å fest armbåndet godt før du går inn i badet.

Forhåndsbestill medlemskapet ditt her:

For å korte ned tiden i resepsjonen kan du legge inn medlems informasjonen her (se skjema under). Servicevertene legger inn informasjonen i systemet , og den er da klar når du ankommer badet og skal kjøpe ditt årskort eller starte din kontrakt på avtalegiro.

Ved inngåelse av avtalegiro kan du skrive ut følgende skjema og ta det med til resepsjonen.
Dette er kun for å korte ned på din tid i resepsjonen. Ønsker du å fylle inn alt når du kommer så er det helt i orden. Våre serviceverter hjelper deg med utfylling av skjema.


To skjema til bruk ved inngåelse av avtalegiro

KLIKK PÅ BILDET

AvtaleGiro_Moldebadet.pdf 
KLIKK PÅ BILDET

MedlemsinformasjonFornavn: 
Etternavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
Poststed: 
E-post: 
Telefon: 
Hvilken type årskort du ønsker: 


Familiemedlemmer med navn, fødselsdato og telefon: 
Tegn igjen