Button which toggles menu visibility

Årskort og Halvårskort 2017

dame liten gutt


Moldebadet tilbyr årskort og halvårskort til alle våre gjester. Kortene gjelder fra dato til dato. Dersom du kjøper kortet 10. september 2017, er det gyldig til og med 09. september 2018.

AVTALEGIRO 2017
(1 års bindingstid)

Moldebadet tilbyr betaling via avtalegiro for årskort. Kontrakten på avtalegiro har en binding på 12 måneder. Etter bindingstiden kan du si opp avtalen, vi har oppsigelsestid på 1 måned. Oppsigelsen må være skriftlig eller på e-post til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no 

Billetten (årskortet) kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet. Det kan også bestilles på forhånd i skjemaet nederst på denne siden. Første måned betales som innmeldingsavgift i resepsjonen når man registrerer seg.

FLEKSIBELT ÅRSKORT

Vårt nye familieårskort tilpasses etter størrelsen på familien, og inkluderer både barn, foreldre og besteforeldre. Man betaler en grunnpris for et hovedmedlem (voksen) og deretter kan man legge til familiemedlemmer. Fleksibelt årskort bygges på minimum to nivå:

Pris kontant:

Hovedmedlem:                5200,-
Voksen nr. 2:                     1200,-
Barn (per stk):                      800,-
Besteforeldre (per stk.):  1200,-


Fleksibelt årskort kan selvsagt også betales på avtalegiro. Dersom man allerede har familieårskort kjøpt før 01.01.2017 og betaler på avtalegiro, vil prisen bli justert til det billigste alternativet for deg. 

Pris pr. måned:

Hovedmedlem:                  458,-
Voksen nr 2:                         100,-
Barn (per stk):                        67,-
Besteforeldre (per stk):     100,-

ARMBÅND:
Det er verd å merke seg at første gang man kjøper årskort må man betale en engangssum for armbåndet (billetten) på 120,-. Armbåndet er da ditt til odel og eie, og årskortet kan forlenges på samme bånd.

Husk å fest armbåndet godt før du går inn i badet.

Klikk HER for å se priser for årskort og halvårskort.

Ta gjerne kontakt med resepsjonen dersom det er ytterligere sprøsmål!
Tlf: 71 11 19 80
Epost: bestilling.moldebadet@molde.kommune.no

Forhåndsbestill medlemskapet ditt her:

For å korte ned tiden i resepsjonen kan du legge inn medlemsinformasjonen i skjemaet nedenfor. Vi lager klar armbånd til deg, slik at du kun betaler/inngår kontrakt når du møter i resepsjonen. 

Ved inngåelse av avtalegiro kan du skrive ut de to skjemaene som ligger under, og ta de med i resepsjonen. Ønsker du å fylle inn alt når du kommer på Moldebadet er det helt i orden. Våre serviceverter hjelper deg med utfylling av skjema og tegner ditt medlemskap.


To skjema til bruk ved inngåelse av avtalegiro

AvtaleGiro_Moldebadet.pdf 
KLIKK PÅ BILDET


MedlemsinformasjonFornavn: 
Etternavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
Poststed: 
E-post: 
Telefon: 
Hvilken type årskort du ønsker: 

Familiemedlemmer med navn, fødselsdato og telefon: 
Tegn igjen
Årskortfamilie voksen familiemedlem 1000,-: