Button which toggles menu visibility

Bedriftsbilletter

Hos Moldebadet kan bedrifter, lag og foreninger kjøpe et eget hefte med totalt 20 billetter - som er gyldige i et helt år.

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-160.jpg

Moldebadet tilbyr bedrifter, lag og foreninger kjøp av billetthefter, hvor hvert hefte inneholder 20 billetter. Billettene i heftene kan brukes av både barn og voksne, og selges til to ulike priser, henholdsvis voksen og barn/student/honnør. Ved kjøp av 10 billetthefter eller mer tilbyr vi en ytterligere rabatt på 10 %. Billettene har en gyldighet på ett år. 

Priser

20 billetter voksen                                                            kr 2700,-
20 billetter barn (3-17 år)/student/honnør              kr 2300,-

Årskort og klippekort

Det er også mulig å få rabatt på årskort eller klippekort, dette gjelder ved kjøp av 20 stk års- eller klippekort. Dersom man kjøper 20 kort får man 15% rabatt på ordinær pris, og ved kjøp av 50 kort får man 20% rabatt. Alle ordinære priser ligger i toppmenyen. Tilbudet gjelder kun ved levering av samlet liste og ved samlet betaling (navneliste leveres av bedriften til Moldebadet).

Kombinasjon av bad og trening

Til bedrifter, lag og foreninger tilbyr vi også en kombinasjonsbillett for bad og trening. Forutsetningen for rabatt ved kjøp av kombinasjons-årskort er kjøp av minimum 20 stk årskort. Vi har nå flere idrettslag som benytter seg av denne kombinasjonsmuligheten. Flere og flere idretter ser fordelen ved at idrettsutøverne trener allsidig og variert. I dag har vi både fotballspillere, håndballspillere, turnere og dansere som benytter bading som alternativ trening. Dette er en flott avlasting både når man er i full trening og til rekreasjon eller oppbygging etter skade.

Her er informasjonen vi trenger for å kunne registrere medlemmer:
- Fornavn 
- Etternavn
- Fødselsdato
- Adresse
- E-post adresse
- Mobiltelefon
- Jobbtelefon
- Familiemedlemmer (Om det er flere medlemmer i samme familie, sett inn   navn på familiemedlemmer)
- Hvilken gruppe de tilhører (Her vil det si treningssenteret osv.)
- Kommune/by

Bestilling sendes til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no.