Priser

 • Dagsbilletter gjelder hele dagen, innenfor våre åpningstider. En dagsbillett har kun én inngang og en utgang i løpet av dagen. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet. For å kunne benytte priser som gjelder for student og honnør må man ha medbragt bevis.

  Vi minner om at alle badende må være oppe av bassenget 30 minutter før stengetid.

  Barn 0-2 år (inkludert gratis badebleie) kr 80,-
  Barn 3-9 år kr 140,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 155,-
  Voksen kr 175,-
  Fleksibel familiebillett - foresatte med barn. Billetten inneholder minimum 1 -2 foresatte og deres barn (0 - 17 år) kr 585,-
 • Dagsbilletter gjelder hele dagen, innenfor våre åpningstider. En dagsbillett har kun én inngang og en utgang i løpet av dagen. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet.

  Vi minner om at alle badende må være oppe av bassenget 30 minutter før stengetid.

  Barn 0-2 år kr 80,-
  Barn 3-9 år kr 155,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 175,-
  Voksen kr 195,-
  Fleksibel familiebillett - foresatte med barn. Billetten inneholder minimum 1 -2 foresatte og deres barn (0 - 17 år) kr 610,-
 • Barn 0-2 år kr 80,-
  Barn 3- 9 år kr 120,-
  Barn 10 - 17 år / Student / Honnør kr 135,-
  Voksen kr 150,-
 • Denne billetten gjelder kun hverdager, ikke på helg/helligdager og i skoleferier.

  Barn 0–2 kr 80,-
  Barn 3–9 kr 120,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 135,-
  Voksen kr 150,-
 • Et klippekort er en ideell løsning for deg som besøker Moldebadet en gang i blant, eller for deg som ønsker å prøve ut fasilitetene før kjøp av et års- eller halvårskort.

  Moldebadet selger klippekort til både voksne, barn, studenter og honnør. Armbåndet med klippekortet beholder man til siste klipp. Ved siste klipp levers armbåndet inn i resepsjonen, på samme måte som for dagsbilletter. Klippekortene er gyldige i 2 år fra kjøpsdato.
  Et klippekort er ikke personlig, men kan kun brukes av en person av gangen.

  PRAKTISK INFORMASJON
  Ved kjøp av klippekort får man en rabatt fra dagsbillettene, og man sparer mer på helg og helligdager når dagsbilletter stiger i pris. Klippekort kan brukes når som helst innenfor åpningstidene våre, hverdag som helg. Ser du at du bruker klippekortet mer enn 1 gang i uken, kan det være lurt å vurdere kjøp av et års- eller halvårskort. Lurer du på hvor mange klipp du har igjen, er det bare å kontakte servicevertene i resepsjonen, så leser de av armbåndet. Vi har all informasjon om billetten i datasystemene våre.

  Barn 0-2 år 10 klipp kr 655,-
  Barn 3-9 år 10 klipp kr 1160,-
  Barn 3-9 år 25 klipp kr 2515,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør 10 klipp kr 1265,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør 25 klipp kr 2980,-
  Voksen 10 klipp kr 1490,-
  Voksen 25 klipp kr 3335,-
  Kjøp klippekort
 • Kjøp halvårskort hos Moldebadet og kos deg i vårt flotte anlegg. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 125,- per armbånd ved oppmøte i resepsjonen. Armbåndet er ditt til odel og eie, og kortet kan forlenges på samme bånd. Alle årskort eller halvårskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller bestilles på forhånd via vår nettløsning.

  Barn 3–9 år kr 2090,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 2475,-
  Voksen kr 2970,-
  Kjøp halvårskort
 • Kjøp et årskort hos Moldebadet og kos deg i vårt flotte anlegg. Du kan også kjøpe et årskort for hele familien. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 125,- per armbånd. Armbåndet er ditt til odel og eie, og kortet kan forlenges på samme bånd. Alle årskort eller halvårskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller bestilles på forhånd via vår nettløsning. Ved kjøp med AvtaleGiro (betaling per måned) må dette gjøres i resepsjonen på Moldebadet. AvtaleGiro har 1 års bindingstid før man kan si opp, og oppsigelse må gjøres skriftlig.

  Barn 3–9 år kr 303,- per måned, kr 3640 ,- for 1 år
  Barn 10-17 år kr 363,- per måned, kr 4360,- for 1 år
  Student kr 363,- per måned, kr 4360,- for 1 år
  Voksen kr 423,- per måned, kr 5080,- for 1 år
  Honnør kr 363,- per måned, kr 4360,- for 1 år
  Kjøp årskort
 • Moldebadet tilbyr et helt eget familieårskort, som tilpasses etter størrelsen på familien og inkluderer både barn, foreldre og besteforeldre. Man betaler en grunnpris for et hovedmedlem (voksen) og deretter kan man legge til familiemedlemmer. Fleksibelt familieårskort må bygges på minimum to nivå, med minimum en voksen og ett barn. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 125,- per armbånd. Ved kjøp med AvtaleGiro (betaling per måned) må dette gjøres i resepsjonen på Moldebadet.

  Hovedmedlem kr 492,- per måned, kr 5905,- per år
  Familieårskort voksen #2 kr 120,- per måned, kr 1440,- per år
  Familieårskort barn kr 77,- per måned, kr 925,- per år
  Familieårskort besteforeldre kr 120,- per måned, kr 1440,- per år
 • Hos Moldebadet kan bedrifter, lag og foreninger kjøpe et eget hefte med totalt 20 billetter - som er gyldige i et helt år. Moldebadet tilbyr bedrifter, lag og foreninger kjøp av billetthefter, hvor hvert hefte inneholder 20 billetter. Billettene i heftene kan brukes av både barn og voksne, og selges til to ulike priser, henholdsvis voksen og barn/student/honnør. Ved kjøp av 10 billetthefter eller mer tilbyr vi en ytterligere rabatt på 10 %. Billettene har en gyldighet på ett år.

  ÅRSKORT OG KLIPPEKORT
  Det er også mulig å få rabatt på årskort eller klippekort, dette gjelder ved kjøp av 20 stk års- eller klippekort. Dersom man kjøper 20 kort får man 15% rabatt på ordinær pris, og ved kjøp av 50 kort får man 20% rabatt. Alle ordinære priser ligger i toppmenyen. Tilbudet gjelder kun ved levering av samlet liste og ved samlet betaling (navneliste leveres av bedriften til Moldebadet).

  KOMBINASJON AV BAD OG TRENING
  Til bedrifter, lag og foreninger tilbyr vi også en kombinasjonsbillett for bad og trening. Forutsetningen for rabatt ved kjøp av kombinasjons-årskort er kjøp av minimum 20 stk årskort. Vi har nå flere idrettslag som benytter seg av denne kombinasjonsmuligheten. Flere og flere idretter ser fordelen ved at idrettsutøverne trener allsidig og variert. I dag har vi både fotballspillere, håndballspillere, turnere og dansere som benytter bading som alternativ trening. Dette er en flott avlasting både når man er i full trening og til rekreasjon eller oppbygging etter skade.

  Her er informasjonen vi trenger for å kunne registrere medlemmer:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • E-post adresse
  • Mobiltelefon
  • Jobbtelefon
  • Familiemedlemmer (Om det er flere medlemmer i samme familie, sett inn navn på familiemedlemmer)
  • Hvilken gruppe de tilhører (Her vil det si treningssenteret osv.)
  • Kommune/by

  Bestilling sendes til oss via e-post.

  Barn 3–17 år/honnør/student kr 2540,-
  Voksen kr 2980,-
 • Hos Moldebadet kan du kjøpe gavekort med valgfritt beløp som bursdagsgave, julegave eller bare som en hyggelig oppmerksomhet. Et gavekort hos Moldebadet er den perfekte gaven til de som har alt. Du kan selv velge summen på gavekortet, og kortet kan brukes til kjøpe av ulike billetter hos oss, eller til kjøp av varer i badebutikken vår Aqua. Alle gavekort har ett års gyldighet og kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller via vår nettløsning.

  Kjøp gavekort
 • Hos Moldebadet kan du handle i kaféen med armbåndet du har fått når du kjøper billett. Lommeboken kan dermed låses inn i skapet ditt under besøket.

  Hos Moldebadet har vi et billettsystem som skal gjøre besøket til en god opplevelse. Dersom man ønsker å handle i kaféen under bading kan dette enkelt gjøres med armbåndet (billetten) man kjøper i resepsjonen før inngang. Lommeboken din kan dermed låses inn i skapet under besøket, og trenger ikke tas frem før du drar.

  Gjester over 18 år har automatisk kr 1000,- i kreditt inne på armbåndet, og betaler det som er belastet på armbåndet i resepsjonen på vei ut. Ungdom/barn under 18 år kan ved kjøp av dagsbillett legge inn penger på armbåndet med valgfri sum. Dersom disse pengene ikke blir brukt opp hentes de ut i resepsjonen på vei ut.

  Alle som har handlet i kaféen, uansett om det er kreditt eller innlagte penger, får rødt kryss i det de prøver å gå ut porten, og blir henvist til resepsjonen for å få tilbake eller betale beløpet på armbåndet.

  • Inngangsbilletten gjelder hele anlegget, også når fasiliteter er opptatt til kurs, er bortleid o.l., samt ved driftsstans. Vi informerer også om at det kan være nødvendig å stenge badet inntil 2 uker i løpet av året på grunn av vedlikehold.
  • Alle bader på eget ansvar. Barn under 10 år har kun adgang med svømmedyktig badende voksen over 18 år, og skal være under oppsyn av nevnte person.
  • Det påløper en kostnad på kr 125,- per armbånd ved kjøp av alle typer årskort.
  • Fleksible årskort må bygges på minst to nivå i familien.
  • Klippekort blir lagt inn på medlem og er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
  • Pris for gjester i badet som ikke bader er kr 65,-
  • For å kunne benytte priser som gjelder for student og honnør må man ha medbragt bevis.

Bestill nå

 • Kjøp online

  Gavekort til dem som har alt

  Et gavekort passer godt året rundt – gi bort badeglede til dem som har alt. Billettene har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato.

 • Kjøp online

  Klippekort 10 klipp

  Klippekort er perfekt for dem som bader av og til. Vi legger det inn på ønsket medlem og er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.

 • Kjøp online

  Årskort og fleksibelt familieårskort

  Vi tilbyr en gratis måned bading ved signering av avtalegiro i løpet av januar 2020.

 • Kjøp online

  Bad så mye du vil i et halvt år

  Kjøp halvårskort hos Moldebadet og kos deg i perfekt badetemperatur i vårt flotte anlegg.