Priser

 • Dagsbilletter gjelder hele dagen, innenfor våre åpningstider. En dagsbillett har kun én inngang og en utgang i løpet av dagen. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet. Vi minner også om at alle badende skal være oppe av bassenget 30 minutter før stengetid. Dette opplyses over høytaleranlegget. For å kunne benytte priser som gjelder for student og honnør må man ha medbragt bevis.

  Barn 0-2 år (inkludert gratis badebleie) kr 80,-
  Barn 3-9 år kr 135,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 150,-
  Voksen kr 170,-
  Fleksibel familiebillett - foresatte med barn. Billetten inneholder minimum 1 -2 foresatte og deres barn (0 - 17 år) Ny pris fra 5.03.2020 kr 570,-
 • Dagsbilletter gjelder hele dagen, innenfor våre åpningstider. En dagsbillett har kun én inngang og en utgang i løpet av dagen. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet. Vi minner også om at alle badende skal være oppe av bassenget 30 minutter før stengetid. Dette opplyses over høytaleranlegget.

  Barn 0-2 år kr 80,-
  Barn 3-9 år kr 150,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 165,-
  Voksen kr 185,-
  Fleksibel familiebillett - foresatte med barn. Billetten inneholder minimum 1 -2 foresatte og deres barn (0 - 17 år) Ny pris fra 5.03.2020 kr 590,-
 • Barn 0-2 år kr 80,-
  Barn 3- 9 år kr 120,-
  Barn 10 - 17 år / Student / Honnør kr 130,-
  Voksen kr 145,-
 • Barn 0–2 kr 80,-
  Barn 3–9 kr 120,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 130,-
  Voksen kr 145,-
 • Et klippekort er en ideell løsning for deg som besøker Moldebadet en gang i blant, eller for deg som ønsker å prøve ut fasilitetene før kjøp av et års- eller halvårskort.

  Moldebadet selger klippekort til både voksne, barn, studenter og honnør. Når man kjøper klippekort for første gang betaler man en engangssum på kr 120,- for billetten/armbåndet. Armbåndet med klippekortet beholder man til siste klipp. Ved siste klipp levers armbåndet inn i resepsjonen, på samme måte som for dagsbilletter. Klippekortene er gyldige i 2 år fra kjøpsdato.

  PRAKTISK INFORMASJON
  Ved kjøp av klippekort får man en rabatt fra dagsbillettene, og man sparer mer på helg og helligdager når dagsbilletter stiger i pris. Klippekort kan brukes når som helst innenfor åpningstidene våre, hverdag som helg. Ser du at du bruker klippekortet mer enn 1 gang i uken, kan det være lurt å vurdere kjøp av et års- eller halvårskort. Lurer du på hvor mange klipp du har igjen, er det bare å kontakte servicevertene i resepsjonen, så leser de av armbåndet. Vi har all informasjon om billetten i datasystemene våre.

  Barn 3-9 år kr 1130,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 1235,-
  Voksen kr 1450,-
  Kjøp klippekort
 • Et klippekort er en ideell løsning for deg som besøker Moldebadet en gang i blant, eller for deg som ønsker å prøve ut fasilitetene før kjøp av et års- eller halvårskort.

  Moldebadet selger klippekort til både voksne, barn, studenter og honnør. Når man kjøper klippekort for første gang betaler man en engangssum på kr 120,- for billetten/armbåndet. Armbåndet med klippekortet beholder man til siste klipp. Ved siste klipp levers armbåndet inn i resepsjonen, på samme måte som for dagsbilletter. Klippekortene er gyldige i 2 år fra kjøpsdato.

  PRAKTISK INFORMASJON
  Ved kjøp av klippekort får man en rabatt fra dagsbillettene, og man sparer mer på helg og helligdager når dagsbilletter stiger i pris). Klippekort kan brukes når som helst innenfor åpningstidene våre, hverdag som helg. Ser du at du bruker klippekortet mer enn 1 gang i uken, kan det være lurt å vurdere kjøp av et års- eller halvårskort. Lurer du på hvor mange klipp du har igjen, er det bare å kontakte servicevertene i resepsjonen, så leser de av armbåndet. Vi har all informasjon om billetten i datasystemene våre.

  Barn 3-9 år kr 2450,-
  Barn 10-17 år / Student / Honnør kr 2900,-
  Voksen kr 3250,-
  Kjøp klippekort
 • Kjøp halvårskort hos Moldebadet og kos deg i vårt flotte anlegg. Du kan også kjøpe et halvårskort for hele familien. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 120,- per armbånd ved oppmøte i resepsjonen. Armbåndet er ditt til odel og eie, og kortet kan forlenges på samme bånd. Alle årskort eller halvårskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller bestilles på forhånd via vår nettløsning.

  Barn 3–9 år kr 2035,-
  Barn 10-17 år kr 2410,-
  Student kr 2410,-
  Voksen kr 2890,-
  Honnør kr 2410,-
  Kjøp halvårskort
 • Kjøp et årskort hos Moldebadet og kos deg i vårt flotte anlegg. Du kan også kjøpe et årskort for hele familien. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 120,- per armbånd ved oppmøte i resepsjonen. Armbåndet er ditt til odel og eie, og kortet kan forlenges på samme bånd. Alle årskort eller halvårskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller bestilles på forhånd via vår nettløsning.

  Barn 3–9 år kr 3545 ,-
  Barn 10-17 år kr 4250,-
  Student kr 4250,-
  Voksen kr 4950,-
  Honnør kr 4250,-
  Kjøp årskort
 • Moldebadet tilbyr et helt eget familieårskort, som tilpasses etter størrelsen på familien og inkluderer både barn, foreldre og besteforeldre. Man betaler en grunnpris for et hovedmedlem (voksen) og deretter kan man legge til familiemedlemmer. Fleksibelt familieårskort må bygges på minimum to nivå. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 120,- per armbånd ved oppmøte i resepsjonen.

  Hovedmedlem kr 5750,-
  Familieårskort voksen #2 kr 1400,-
  Familieårskort barn kr 900,-
  Familieårskort besteforeldre kr 1400,-
 • Hos Moldebadet kan bedrifter, lag og foreninger kjøpe et eget hefte med totalt 20 billetter - som er gyldige i et helt år. Moldebadet tilbyr bedrifter, lag og foreninger kjøp av billetthefter, hvor hvert hefte inneholder 20 billetter. Billettene i heftene kan brukes av både barn og voksne, og selges til to ulike priser, henholdsvis voksen og barn/student/honnør. Ved kjøp av 10 billetthefter eller mer tilbyr vi en ytterligere rabatt på 10 %. Billettene har en gyldighet på ett år.

  ÅRSKORT OG KLIPPEKORT
  Det er også mulig å få rabatt på årskort eller klippekort, dette gjelder ved kjøp av 20 stk års- eller klippekort. Dersom man kjøper 20 kort får man 15% rabatt på ordinær pris, og ved kjøp av 50 kort får man 20% rabatt. Alle ordinære priser ligger i toppmenyen. Tilbudet gjelder kun ved levering av samlet liste og ved samlet betaling (navneliste leveres av bedriften til Moldebadet).

  KOMBINASJON AV BAD OG TRENING
  Til bedrifter, lag og foreninger tilbyr vi også en kombinasjonsbillett for bad og trening. Forutsetningen for rabatt ved kjøp av kombinasjons-årskort er kjøp av minimum 20 stk årskort. Vi har nå flere idrettslag som benytter seg av denne kombinasjonsmuligheten. Flere og flere idretter ser fordelen ved at idrettsutøverne trener allsidig og variert. I dag har vi både fotballspillere, håndballspillere, turnere og dansere som benytter bading som alternativ trening. Dette er en flott avlasting både når man er i full trening og til rekreasjon eller oppbygging etter skade.

  Her er informasjonen vi trenger for å kunne registrere medlemmer:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • E-post adresse
  • Mobiltelefon
  • Jobbtelefon
  • Familiemedlemmer (Om det er flere medlemmer i samme familie, sett inn navn på familiemedlemmer)
  • Hvilken gruppe de tilhører (Her vil det si treningssenteret osv.)
  • Kommune/by

  Bestilling sendes til oss via e-post.

  Barn 3–18 år kr 2470,-
  Voksen kr 2900,-
 • Hos Moldebadet kan du kjøpe gavekort med valgfritt beløp som bursdagsgave, julegave eller bare som en hyggelig oppmerksomhet. Et gavekort hos Moldebadet er den perfekte gaven til de som har alt. Du kan selv velge summen på gavekortet, og kortet kan brukes til kjøpe av ulike billetter hos oss, eller til kjøp av varer i badebutikken vår Aqua. Alle gavekort har ett års gyldighet og kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller via vår nettløsning.

  Kjøp gavekort
 • Hos Moldebadet kan du handle i kaféen med armbåndet du har fått når du kjøper billett. Lommeboken kan dermed låses inn i skapet ditt under besøket.

  Hos Moldebadet har vi et billettsystem som skal gjøre besøket til en god opplevelse. Dersom man ønsker å handle i kaféen under bading kan dette enkelt gjøres med armbåndet (billetten) man kjøper i resepsjonen før inngang. Lommeboken din kan dermed låses inn i skapet under besøket, og trenger ikke tas frem før du drar.

  Gjester over 18 år har automatisk kr 1000,- i kreditt inne på armbåndet, og betaler det som er belastet på armbåndet i resepsjonen på vei ut. Ungdom/barn under 18 år kan ved kjøp av dagsbillett legge inn penger på armbåndet med valgfri sum. Dersom disse pengene ikke blir brukt opp hentes de ut i resepsjonen på vei ut.

  Alle som har handlet i kaféen, uansett om det er kreditt eller innlagte penger, får rødt kryss i det de prøver å gå ut porten, og blir henvist til resepsjonen for å få tilbake eller betale beløpet på armbåndet.

  • Inngangsbilletten gjelder hele anlegget, også når fasiliteter er opptatt til kurs, er bortleid o.l., samt ved driftsstans. Vi informerer også om at det kan være nødvendig å stenge badet inntil 2 uker i løpet av året på grunn av vedlikehold.
  • Alle bader på eget ansvar. Barn under 10 år har kun adgang med svømmedyktig badende voksen over 18 år, og skal være under oppsyn av nevnte person.
  • Det påløper en kostnad på kr 120,- per armbånd ved kjøp av alle typer årskort.
  • Fleksible årskort må bygges på minst to nivå i familien.
  • Klippekort blir lagt inn på medlem og er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
  • Pris for gjester i badet som ikke bader er kr 65,-
  • For å kunne benytte priser som gjelder for student og honnør må man ha medbragt bevis.

Bestill nå

 • Kjøp online

  Gavekort til dem som har alt

  Et gavekort passer godt året rundt – gi bort badeglede til dem som har alt. Billettene har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato.

 • Kjøp online

  Klippekort 10 klipp

  Klippekort er perfekt for dem som bader av og til. Vi legger det inn på ønsket medlem og er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.

 • Kjøp online

  Årskort og fleksibelt familieårskort

  Vi tilbyr en gratis måned bading ved signering av avtalegiro i løpet av januar 2020.

 • Kjøp online

  Bad så mye du vil i et halvt år

  Kjøp halvårskort hos Moldebadet og kos deg i perfekt badetemperatur i vårt flotte anlegg.