Button which toggles menu visibility

Trening og Spa

Moldebadet er samlokalisert med både Bris Trening og Fysioterapi, Seilet Spa og Scandic Seilet Hotel. Hos oss får man også kombinasjonsbilletter som gjelder både bad og trening hos Bris. 

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-1.jpg

I tillegg til billetter som gjelder for bading i Moldebadet, tilbyr vi også en kombinasjonsbillett som gjelder både bad i Moldebadet og trening hos Bris. Billetten kjøpes i resepsjonen på Moldebadet. Her får man utdelt et armbånd, som gir inngang og mulighet til bruk av garderobeskap i alle avdelingene. Om man velger å legge inn penger på armbåndet kan det også brukes til å kjøpe varer i Café Moldebadet.

Ved kombinasjonsbillett  betales det også et depositum på kr 120,- for armbåndet. Pengene får man tilbake ved å levere armbåndet inn i resepsjonen ved Moldebadet etter bruk. 

Bris Trening og Fysioterapi

I tredje etasje over Moldebadet, ligger Bris, et moderne treningssenter med tilhørende fysioterapiavdeling. Bris er et utvidet treningskonsept for folk som ønsker litt mer enn lokaler fylt med utstyr. Hos Bris står veiledning og oppfølging av medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Her tilbys skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter. 

Seilet Spa

På toppen av bygget, i fjerde etasje, ligger Seilet Spa. Seilet Spa ønsker å tilby deg en total velværeopplevelse, med fokus på maksimale behandlingsresultater gjennom de beste produktene på markedet, og kontinuerlig kursing av terapeutene.