Button which toggles menu visibility

Sommertrygghet

Sommeren, båtliv og vannaktiviteter nærmer seg. Vi har kurset for deg som ønsker opplæring for hele familien - i trygghet ved aktiviteter i vann. 

I 2018 var det 102 personer som døde av drukning i Norge, i følge tall fra Redningsselskapet. Antallet økte med 10% året før. Vi kan hjelpe deg med forebyggende arbeid slik at hele familien kan oppholde seg trygt i og ved vann. Voksne og barn i alle aldre er velkommen.

I juni 2019 blir det oppstart av vårt helt nye kurstilbud "Sommertrygghet" hos Moldebadet. Kurset er for hele familien og vil ha fokus på kunnskap om sjøvett og forberedelser før aktivitet i vann utendørs, samt førstehjelp, HLR, bruk av nødsentralen, hjertestarter m.m. Kurset arrangeres 8. - 9. juni og 29. - 30. juni.  

> KLIKK HER FOR PÅMELDING

Moldebadet_0H9A1738_foto_jens_holsb__va__g-lyngstad.jpg

Praktisk informasjon

Maksimalt 15 deltakere per kurs. På denne måten blir hver enkelt deltaker nøye fulgt opp. Kurset foregår på Moldebadet i 4 timer på lørdag, og på Retiro i 3 timer på søndag. Kursdeltakere over 16 år kan få sertifikat for å være godkjent livredder for en gruppe i vann, innendørs og utendørs. Kursbeviset er gyldig i 2 år. 

Pris: kr 3000,- (dette inkluderer hele familien)

Datoer: 8. - 9. juni og 29. - 30. juni

Kursdager: Lørdag og søndag

Hovedinstruktør: Stephen Hurst Miller, i tillegg har vi en svømmeskoleinstruktør  som vil ha ekstra fokus på barna

Moldebadet_0H9A2243_foto_jens_holsb__va__g-lyngstad.jpg