Button which toggles menu visibility

Sjøvett

Driver du med kajakk, båtliv eller SUP-brett? Er du et friluftsmenneske, leder for en friluftsgruppe eller lignende? Da har vi kurset for deg.

I 2018 var det 102 personer som døde av drukning i Norge, i følge tall fra Redningsselskapet. Antallet økte med 10% året før. Vi kan hjelpe deg med forebyggende arbeid slik at man, alene eller i en gruppe, kan oppholde seg trygt i og ved vann. 

I juni 2019 blir det oppstart av vårt helt nye kurstilbud "Sjøvett" hos Moldebadet. Kurset er for enkeltpersoner og passer for deg som enten driver med båt, friluft og vannaktiviteter eller skal ha med deg en gruppe på aktivitet. 

Kurset vil ha fokus på risikovurdering og forberedelser før aktivitet i vann utendørs, samt HLR, bruk av nødsentralen, hjertestarter m.m. Kurset  arrangeres 15. - 16. juni.  

> KLIKK HER FOR PÅMELDING

Moldebadet_0H9A1990_foto_jens_holsb__va__g-lyngstad.jpg

Praktisk informasjon

Maksimalt 15 deltakere per kurs. På denne måten blir hver enkelt deltaker nøye fulgt opp. Kurset foregår på Moldebadet i 4 timer på lørdag, og på Retiro i 3 timer på søndag. 

Aldersgrense for kurset er 16 år. Og deltakere får sertifikat som godkjente livredde for en gruppe i vann, innendørs og utendørs. Kursbeviset er gyldig i 2 år. 

Pris: kr 1500,- per person

Datoer: 15. - 16. juni

Kursdager: Lørdag og søndag

Instruktør: Stephen Hurst Miller

Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-253.jpg