Button which toggles menu visibility

Babysvømming

Babysvømming er en trivelig og lærerik aktivitet for både foreldre og barn. Dette er barnas første fase i vanntilvenning. 

Meld dere på her!

Babysvømming er første fase i vanntilvenning. Barna blir vant med å kjenne vannet både over og under vannflaten, og får kjenne hvordan dette påvirker kroppen. De får muligheten til å utvikle seg motorisk, da de mestrer mange bevegelser i vann som de ikke er klare for på land. 

Hovedmålet med babysvømming er vanntilvenning og trygghet i vannet, i tillegg til at vi legger vekt på selvbergingsferdigheter. Vi fokuserer blant annet på øvelser som lærer barnet fremdrift og bevegelse, å hente luft og å gripe tak i ting. Babysvømming foregår på barnets premisser, og foreldre deltar aktivt i bassenget. Trygghet må alltid være tilstede dersom læring skal finne sted.

babysv__m.jpg

Praktisk informasjon

Vi ønsker at barna skal være fylt 2 måneder og veie over 4 kg før de begynner på kurset. Vi kjører to kurs, begge med oppstart i uke 3, det er maks 12 deltakere per kurs. 


Oppstart: 16. januar 2019. FULLBOOKET!

Pris: 2070,-
200,- i rabatt dersom bookeren har årskort. Logg da inn på minside før du booker kurset med den samme e-postadressen du er registrert med hos oss.  

Antall ganger: 8 kursganger, hver gang er 30 minutter

Kursdag: Onsdager fra klokken 14.00 - 14.30 og 14.40 - 15.10

Hovedinstruktør: Marte Melbø

Instruktør: Lisbeth Stavik Tautra