Button which toggles menu visibility

Vi deler ut gratis årskort

Fra 1. desember har Moldebadet gleden av å dele ut gratis årskort som gjelder for 2019, til alle andreklassinger i Romsdalskommunene Molde, Vestnes, Rauma, Nesset, Midsund, Sandøy, Aukra, Eide og Fræna. 

A_rskort-kampanje.jpg

På nyåret har vi atter en gang gleden av å dele ut gratis årskort til alle andreklassinger i kommunene i Romsdal. Dette gleder alle barn i kommunene som er født i 2011, og som begynte i 2. klasse i august 2018. 

Lek og moro gjør barnet trygg i vann. Barnet må alltid ha med en person over 18 år som er svømmedyktig når de besøker Moldebadet. Når barnet er 10 år og kan svømme kan de besøke Moldebadet alene, eller sammen med venner. 

Praktisk informasjon

Vi vil bruke klasselister for å krysse av hvilken skole barnet tilhører, og for å kontrollere at barnet nå går i 2. klasse. Årskortet hentes av foresatte i resepsjonen på Moldebadet. Du må betale kr 120,- for armbåndet dersom man ikke har (rødt) bånd fra før. Båndet er deres til odel og eie, og årskortet vil bli lagt inn på dette og fungere som billett når barnet besøker badet. Dersom man skal ha årskort senere år kan man bruke det samme båndet. Det gratis årskortet gjelder kun for perioden januar - desember 2019. 

Dersom barnet har abonnement fra før, ber vi foresatte sende en epost til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no med informasjon om hvilket barn det gjelder, og hvilken skole de tilhører. Vi vil da legge inn en friperiode på barnets pågående abonnement og gjøre det gyldig i 2020.

Båndene kan hentes ut fra 1. desember 2018, men årskortet er først  gyldig fra 1. januar 2019.