Button which toggles menu visibility

Farsdag

Farsdag er en hedersdag for alle fedre, og dette skal vi feire hos Moldebadet. Søndag 10. november er det gratis inngang for alle fedre. Ta med deg en far, bonuspappa eller bestefar og nyt dagen sammen med oss. 

ScanStockPhoto_image_485823.jpg

Den andre søndagen i november er det farsdag, en festdag for alle! Far fortjener tross alt det beste, så hva er vel hyggeligere enn å overraske han med en dag på Moldebadet? På farsdag får nemlig alle fedre gratis inngang hos oss. Vi har åpent fra 10.00 - 18.00. 

Vi har også spesialtilbud på et gavekort med 3 inngangsbilletter til kun kr 350,- som vi selger frem mot farsdagen. Billetten har en gyldighet på ett år, og kan kjøpes både i resepsjonen og på nett. 

 > Hva med å gi far en helt spesiell gave? Bestill gavekort her
Moldebadet_24.04.14-6.jpg

Bad, spis og nyt

Moldebadet tilbyr mange gode opplevelser for både yngre og eldre fedre. Vi har flere ulike basseng, i tillegg til en rekke andre fasiliteter som badstu, sklier, stupebrett og mer.  I badebutikken vår finner du også flere fine gaver til far, og i Delias Café Moldebadet serveres alt fra salater og yoghurt, til pizza, sushi, vårruller, og pølse i brød. Man kan også kjøpe softis, brus, kake, kaffe og mye mer.