Button which toggles menu visibility

Dusj naken

At du skal dusje før du hopper i bassenget er ingen nyhet. Men, du kjenner kanskje ikke til årsaken for hvorfor dette er viktig for både deg og andre badegjester?

Reinert-fb-cover.png

Den ene grunnen er at jo flere som dusjer, jo mindre klor trenger vi å tilføre bassengene. Men den andre grunnen er for ditt eget velvære. For ingen av oss liker klorlukt på huden, i håret og i badetøyet vårt. Derfor skal du få følgende aha-opplevelse: Klor angriper bakterier og såperester, ikke ren hud og rent hår. Det er derfor det er viktig å dusje naken, vaske både kropp og hår med såpe, og skylle såpen godt ut. Og det er viktig å dusje uten badetøy, for å slippe at såperester blir igjen i tøyet og angripes av klor. 

Med denne kunnskapen skjønner du sikkert hvorfor det å bade med boxershorts er en uting. Så hvis du eller noen du kjenner pleier å ha boxeren på i badet - gi ham beskjed at han skal droppe boxeren neste gang - både for å holde bakterier borte fra bassenget, men også for å slippe klorlukt på egen kropp og i egne klær.
Moldebadet_24.04.14-60.jpg

Dusj naken og unngå klorlukt

1. Vask kroppen og håret godt med såpe. Uten badetøy - slik at såperester ikke blir igjen. 
2. Skyll ut all såpen. 
3. Ta på deg badetøy - og du er klar for å bade
4. Skyll godt før du bruker såpe igjen etter bassengbesøket. Såpe på klorvann vil skape klorlukt. Du kan gjerne sløyfe såpen etter badet. 

Kort fortalt: vask - skyll - bad - skyll. Høres ikke så vanskelig ut? Prøv selv da vel. Velkommen til en luktfri badeopplevelse!