Button which toggles menu visibility

Den store badedagen

Søndag 16. september går den nasjonale badedagen av stabelen. Moldebadet gir da 50% rabatt på inngangsbilletter og arrangerer masse morsomme aktiviteter for både store og små badeløver. 

Badedagen_hovedbilde_Moldebadet.jpg

Førstkommende søndag arrangeres den nasjonale badedagen i Norge. Formålet med denne dagen er å skape positiv oppmerksomhet og interesse for å bade, svømme og være aktiv i form av hyggelige familieaktiviteter. Det blir 50% rabatt på inngangsbilletter og 50% rabatt på softis hos Delia's Café. Gjennom hele dagen arrangerer vi morsomme aktiviteter i badet, som passer både store, små, gammel og ung. 

Moldebadet_24.04.14-12.jpg

Arrangeres i hele Norge 
Den store badedagen arrangeres av Badelandene.no, som er en norsk organisasjon for bade- og svømmeanlegg som representerer rundt 3,5 millioner årlige gjester. Sammen vil 22 badeanlegg gjennom hele Norge skape morsomme og positive aktiviteter over hele landet denne dagen.

Folkehelse og hygge for hele familien 
En dag i badeland er en aktiv dag for familien. En forbinder det ikke nødvendigvis med trening, men etter noen timer har aktivitetsnivået garantert vært høyt. Lek og moro i badet er med andre ord folkehelse og hygge for hele familien. Stupetårn, vannsklier, boblebad, strømningskanal og andre badeattraksjoner er alle aktiviteter der en aldri blir voksen.

Åpningstid søndag 16. september: 
Klokken 10.00 - 18.00.