Button which toggles menu visibility

Velkommen til Delias Café Moldebadet

Café Moldebadet har nå fått ny driver, og med det en ny og spennende meny! Delias Café Moldebadet vil blant annet by på sushi, fingermat, salater, ovnsbakte vårruller og potetball, samt klassikerne pizza, hamburger og pølse i brød. 

IMG_5665_behandlet.jpg

Delia C. Solstad er ny driver av Café Moldebadet. Den nye kaféen åpnet 1. mai. 

Delia C. Solstad har lang erfaring innen serveringsbransjen og har blant annet drevet Kro på Sølsnes, restaurant på Skålasenteret og kafeen i øverste etasje på MoldeTorget. Nå overtar hun driften av Café Moldebadet. Delia har tidligere fått flere tilbakemeldinger fra moldensere som savner maten hennes i Molde. 

- Hvert år selger jeg mat under Moldejazz, og da forteller flere kunder at de savner maten min i byen. Da jeg så at Moldebadet søkte etter nye drivere til kaféen tenkte jeg «hvorfor ikke?» Mat fra kaféen ved Moldebadet selges både i lobbyen ved resepsjonen og inne i badet. Delia kommer også til å satse på takeaway og catering.
Delias-Cafe-Moldebadet.jpg

Delias Café Moldebadet satser på en variert meny med sunne, hjemmelagde alternativer.

Ny og variert meny

Delia har laget en helt ny meny for Delias Café Moldebadet, og alt som står på menyen er tilgjengelig fra 1. mai. - Kundene skal få det de vil ha, forteller Delia. Den nye menyen fokuserer på norsk og filippinsk mat, med flere vegetar- og glutenfrie retter. - Delias Café skal være en koselig kafeteria med et godt utvalg av sunn, hjemmelaget mat. Vi kommer blant annet til å servere sushi, vårruller bakt i ovn, supper og salater, samt potetball på torsdager. Delia poengterer at både voksne og barn er glade i pizza, hamburgere og pølse i brød, og dette finnes selvfølgelig fortsatt på menyen. I kaféen kan man også kjøpe softis, brus, kake, kaffe, yoghurt og mye annet.

Takeaway

Delia forteller at man ikke trenger å være besøkende hos Moldebadet for å bestille mat i kaféen. - Det er fullt mulig å bestille takeaway hos oss, noe flertallet kanskje ikke var klar over. Hun legger også til at hun skal fortsette med catering. For mer informasjon om meny, takeaway og catering se Facebook-siden til Delias Café Moldebadet her
IMG_5661_behandlet.jpg

I tillegg til servering av mat til gjestene ved Moldebadet tilbyr Delia også takeaway og catering.

Betaling med armbånd

I kaféen inne i Moldebadet bruker de besøkende et eget armbånd til å betale for mat og drikke. Det ligger kreditt på 1000,- på alle voksenarmbånd og barn kan fylle penger på sitt armbånd i resepsjonen før de går inn. På den måten slipper man å ta med seg penger eller bankkort inn i badet. I resepsjonen og ved bestilling av takeaway eller catering kan maten betales med kort og kontanter som normalt.

Åpningstider Delias Café Moldebadet

Mandag: 14.00 - 20.00 
Tirs - fre: 11.00 - 20.00
Lør - søn: 10.00 - 18.00