Våre smitteverntiltak

Kjære gjester, vi ber dere vennligst om å lese igjennom våre smitteverntiltak før dere besøker Moldebadet. Takk for at dere overholder våre retningslinjer, sammen holder vi oss friske og spreke.

Tiltak i garderobeområdet

I coronatilstanden vi nå står ovenfor har vi et maks antall gjester på 200 i hele anlegget, og
20 personer i hver tørrgarderobe samtidig, maks 10 personer i dusj samtidig. På regntunge dager, spesielt i helger, er det ekstra mange som besøker oss. Noe vi er glade for! Men, til tider kan det bli hektisk i garderobeområdet, og vi setter da inn køtiltak for å sikre oss at alle har god nok plass til å kunne overholde en meters avstand. Klorvannet dreper både bakterier og virus, men vi må sikre oss at veien inn og ut av bassengene er så god som mulig.

Hva skjer om det er fult i anlegget?

Vi har ingen forhåndsbooking av billetter. Dersom det er fult i anlegget får man en købillett i resepsjonen, og kan følge med på forsiden på nettsiden vår hvem som er neste i køen. Vi ber om at det kun er de første i køen som venter i resepsjonsområdet, slik at vi greier å overholde en meters avstand der også. Dersom det er en stund til det blir din tur, ber vi deg vente et annet sted.

Vi ber våre gjester ta hensyn til seg selv og til andre og ha litt ekstra tålmodighet med oss i en ny driftssituasjon.

Flere nyheter