Trening og spa

Moldebadet er samlokalisert med både Bris Trening og Fysioterapi, Seilet Spa og Scandic Seilet Hotel. Hos oss får man også kombinasjonsbilletter som gjelder både bad og trening hos Bris.

I tillegg til billetter som gjelder for bading i Moldebadet, tilbyr vi også en kombinasjonsbillett som gjelder både bad i Moldebadet og trening hos Bris. Billetten kjøpes i resepsjonen på Moldebadet. Her får man utdelt et armbånd, som gir inngang og mulighet til bruk av garderobeskap i alle avdelingene. Om man velger å legge inn penger på armbåndet kan det også brukes til å kjøpe varer i Café Moldebadet.

Ved kombinasjonsbillett betales det også et depositum på kr 120,- for armbåndet. Pengene får man tilbake ved å levere armbåndet inn i resepsjonen ved Moldebadet etter bruk.

Bris Trening og Fysioterapi

I tredje etasje over Moldebadet, ligger Bris, et moderne treningssenter med tilhørende fysioterapiavdeling. Bris er et utvidet treningskonsept for folk som ønsker litt mer enn lokaler fylt med utstyr. Hos Bris står veiledning og oppfølging av medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Her tilbys skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter.

> Mer informasjon om Bris Trening og Fysioterapi finnes her.

Seilet Spa

På toppen av bygget, i fjerde etasje, ligger Seilet Spa. Seilet Spa ønsker å tilby deg en total velværeopplevelse, med fokus på maksimale behandlingsresultater gjennom de beste produktene på markedet, og kontinuerlig kursing av terapeutene.

Aktiviteter

Morgensvømming

Moldebadet arrangerer morgensvømming fra klokken 06.30 til 08.30, hver tirsdag og torsdag for alle gjester.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Svømmeklubben

Molde svømme- og livredningsklubb er en viktig del av Moldebadet. Vi ønsker å kunne bidra til at vi i fremtiden skal få flere dyktige svømmere fra Molde og omegn.