Svøm deg til Malaga

Bli med på årets store svømmekampanje. Hovedpremien er en ferietur til flotte Malaga.

Bli med på «Svøm langt 2020»

Registrer deg på www.svomlangt.no ved å laste den ned som en web-app til din telefon. Denne fungerer da som en vanlig app.

Her kan du til enhver tid se hvor langt du har svømt. På nettsiden kan du se hvor langt svømmeanlegget ditt har svømt og hvor langt vi har svømt til sammen i hele Norge. Dette oppdateres fortløpende etter hvert som deltakere registrer sine økter.

For 23. året på rad inviterer vi til Svøm langt – en nasjonal mosjonskampanje for alle. I løpet av årets tre første måneder skal vi svømme hele veien til Malaga – sammen! Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er du velkommen til å delta.

Kampanjens mål

  • Alle deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10 000 meter.
  • Alle deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2500 meter.
  • For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5000 meter for voksne, og 1500 meter for barn.

Premier

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate gavekort (verdi kr 12.500,- og kr 25.000,-) og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. I tillegg til kampanjevinnere så trekkes det ukesvinnere fra første uke. Alle som har registrert en økt den uken er med i trekningen av:

  • Frokost for to, eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell.
  • Det trekkes også ut flotte gavekort fra utstyrsleverandøren Klubben AS i konkurranseperioden.

Moldebadet trekker også en vinner. Premien er et gavekort fra Seilet Spa pålydende kr 1000,-

Aktiviteter

Morgensvømming

Moldebadet arrangerer morgensvømming fra klokken 06.30 til 08.30, hver tirsdag og torsdag for alle gjester.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Svømmeklubben

Molde svømme- og livredningsklubb er en viktig del av Moldebadet. Vi ønsker å kunne bidra til at vi i fremtiden skal få flere dyktige svømmere fra Molde og omegn.