Svøm deg til Malaga

Bli med på årets store svømmekampanje. Hovedpremien er en ferietur til flotte Malaga.

Bli med på «Svøm langt 2020»

Registrer deg på www.svomlangt.no ved å laste den ned som en web-app til din telefon. Denne fungerer da som en vanlig app.

Her kan du til enhver tid se hvor langt du har svømt. På nettsiden kan du se hvor langt svømmeanlegget ditt har svømt og hvor langt vi har svømt til sammen i hele Norge. Dette oppdateres fortløpende etter hvert som deltakere registrer sine økter.

For 23. året på rad inviterer vi til Svøm langt – en nasjonal mosjonskampanje for alle. I løpet av årets tre første måneder skal vi svømme hele veien til Malaga – sammen! Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er du velkommen til å delta.

Kampanjens mål

  • Alle deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10 000 meter.
  • Alle deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2500 meter.
  • For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5000 meter for voksne, og 1500 meter for barn.

Premier

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate gavekort (verdi kr 12.500,- og kr 25.000,-) og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. I tillegg til kampanjevinnere så trekkes det ukesvinnere fra første uke. Alle som har registrert en økt den uken er med i trekningen av:

  • Frokost for to, eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell.
  • Det trekkes også ut flotte gavekort fra utstyrsleverandøren Klubben AS i konkurranseperioden.

Moldebadet trekker også en vinner. Premien er et gavekort fra Seilet Spa pålydende kr 1000,-

Flere nyheter