Sommeravslutning

Skal du arrangere sommeravslutning i år? Vi inviterer nå skoleklasser, lag og foreninger til å holde sommeravslutning på Moldebadet.

Velkommen til sommeravslutning på Moldebadet i mai og juni. Prisen er kr 245,- per person, både barn og voksen, inkludert mat, bad og inngang. Man kan velge mellom pizzaslice, pølse med chips, pølse med brød og hamburger med chips. Vi serverer også drikke til maten. Kontakt oss for alternativer, dersom noen av barna ønsker annen mat på grunn av allergier eller lignende.

Ønsker dere mer mat enn det som er inkludert i pakken kan det også ordnes, men dette må bestilles utenom. Legg til informasjon om mer mat i tilleggsopplysninger i skjema for bestilling.

NB: Tilbudet gjelder mandag til fredag. Vi minner også om at besøkende må ta hensyn til skolenes egne regelverk.

Praktisk informasjon

På grunn av smittevernsregler har vi et maks antall på 200 gjester i anlegget. 20 personer kan være i tørrgarderoben og maks 10 personer i dusjsonen samtidig. Det kan derfor påberegnes noe ventetid før man kan gå i garderoben.

Barn under 10 år skal ha følge med 1 voksen per 3 barn. Barn over 10 år, uten følge, skal være svømmedyktige.

Bestilling gjøres ved å fylle ut skjema nedenfor!

Ønsker du faktura, må vi ha ditt organisasjonsnummer, e-post for faktura, fakturaadresse og kontaktperson. Legges til i tilleggsopplysningsskjema for bestilling.

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.

Meny

Flere nyheter