Ledig stilling som driftsleder

Driftsleder er en administrativ stilling og er underlagt daglig leder. Du vil ha delegert ansvar for HMS i daglig drift sammen med teknisk leder. Blir du med på laget?

Driftsleder Moldebadet

Midsund, Molde og Nesset dannet ny kommune fra 1. januar 2020. Navnet er Molde kommune. Kommunen har om lag 32 000 innbyggere. Vi skal være en fremtidsrettet kommune som tar i bruk ny teknologi, som treffer miljøvennlige valg og som har kompetente og sterke fagmiljøer. Molde kommune er organisert i tre sektorer og fire stabsavdelinger. Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver, dyktige kolleger og gode pensjonsordninger.

Moldebadet er en markedsbedrift som er organisert under Oppvekst, kultur og velferd. Visjonen til Moldebadet er: Moldebadet gir innbyggere i regionen og tilreisende økt livskvalitet. Vi hadde en omsetning i 2019 på 15,2 millioner. Fordelingen på inntektene er 80% gjester fra opplevelsessenter og 20% er brukere fra idrett, skole og helse. Anlegget er åpent hele året og har ca 30-35 ansatte, herav 13,5 årsverk og mange ekstravakter. Moldebadet er også en del av Sameiet Gideonvegen 1.

Stillingstype

Det er ledig 100 % stilling som driftsleder i Moldebadet. Driftsleder er underlagt daglig leder og har delegert ansvar for HMS i daglig drift sammen med teknisk leder. Driftsleder skal være med å bidra til at Moldebadet er en kosteffektiv enhet drevet innenfor rammer fra kommunestyret. Moldebadet hadde 123 000 gjester i 2019.

Hovedoppgaver

En viktig del av stillingen er å sørge for at «grunnmuren» med ulike system er på plass og at vi arbeider riktig med kvalitetssystem, HMS system og opplæring. Du har personalansvar, økonomiansvar innenfor deler av budsjett, kontering av faktura, fakturering og controller for resepsjon.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en person med utdanning på høyskolenivå innen økonomi, administrasjon, sports management eller tilsvarende. Du må lett sette deg inn i nye digitale system.

Det er viktig å ha et markedsfokus og kunne arbeide med lønnsomhet sammen med daglig leder og teknisk leder. Det er ønskelig med ledererfaring og du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Stillingen krever at du arbeider selvstendig. Vi er en dynamisk bedrift der en må takle til tider et hektisk miljø og være løsningsorientert. Vi ønsker en engasjert og positiv medarbeider som vil være med å utvikle Moldebadet videre. God skriftlig formidlingsevne vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi kan tilby spennende og utviklende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med mange dyktige medarbeidere, samt gode pensjonsordninger. Lønn etter avtale.

Søknad

Godkjente kopier av vitnemål og attester må tas med til arbeidsgiver ved evt. intervju.

Elektronisk søknadsskjema må benyttes.

Søkerliste: Søkerlisten kan bli offentliggjort.

Kontaktperson: Eva Kristin Ødegård, Daglig leder/enhetsleder, tlf: 45412020 evako@molde.kommune.no

Søknadsfrist 2. juni.

Flere nyheter