Delias Café Moldebadet

Delias Café Moldebadet serverer alt fra salater og yoghurt, til pizza, sushi, vårruller, potetball og pølse i brød. Man kan også kjøpe softis, brus, kake, kaffe og bestille takeaway eller catering.

Ta en pause fra badingen og nyt et godt måltid, eller litt enkel snacks hos nye Delias Café Moldebadet. Armbåndet ditt, som inneholder billett og garderobenøkkel, brukes også til å handle i kaféen når man er inne i badet. Det ligger en kreditt på kr 1000,- på alle voksenarmbånd, og barn kan fylle penger på sitt armbånd i resepsjonen før de går inn.

Delias Café Moldebadet serverer også mat i lobbyen ved resepsjonen, og mange benytter anledningen til en hyggelig stund i kaféen etter en økt i bassengene. Har du vært på Bris, Klinikk Hud og Spa eller bare er i nærheten er du også hjertelig velkommen innom! Delias Café tilbyr også catering og takeaway.

Bestill på telefon 479 73 751.

Aktiviteter

Morgensvømming

Moldebadet arrangerer morgensvømming fra klokken 06.30 til 08.30, hver tirsdag og torsdag for alle gjester.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Svømmeklubben

Molde svømme- og livredningsklubb er en viktig del av Moldebadet. Vi ønsker å kunne bidra til at vi i fremtiden skal få flere dyktige svømmere fra Molde og omegn.

Åpningstider Delias Café Moldebadet

Mandag
14.00–20.00
Tirsdag–fredag
11.00–20.00
Lørdag–søndag
10.00–18.00