Barnebursdag i Moldebadet

Har du lyst til å feire bursdagen din i Moldebadet? Vi arrangerer bursdagsfeiringer og prisen inkluderer både bad og servering.

Dersom du ønsker å arrangere barnebursdag hos Moldebadet legger du inn ønsket dag og tidspunkt i skjemaet nederst på denne siden. Hos oss kan dere bade, spise og kose dere.

Vi anbefaler fredag, lørdag og søndag til arrangering av barnebursdag. Tirsdager og onsdager anbefales ikke grunnet mye kurs og få ledige fasiliteter.

Vi ser gjerne at hele bursdagsselskapet spiser samme meny. Kafé Moldebadet lager maten, og man kan velge mellom pizzaslice, pølse med chips, pølse med brød og hamburger med chips. Vi serverer også drikke til maten. Kontakt oss for alternativer, dersom noen av barna ønsker annen mat på grunn av allergier eller lignende.

Ønsker dere mer mat enn det som er inkludert i bursdagsbilletten kan det også ordnes, men dette må bestilles utenom. Legg til informasjon om mer mat i tilleggsopplysninger i skjema for bestilling.

Praktisk informasjon

På grunn av smittevernsregler har vi et maks antall på 200 gjester i anlegget. 20 personer kan være i tørrgarderoben og maks 10 personer i dusjsonen samtidig. Det kan derfor påberegnes noe ventetid før man kan gå i garderoben.

På grunn av både garderobe- og bassengkapasitet anbefaler vi fredag, lørdag og søndag til barnebursdag. Maks 20 barn per bursdagsbestilling.
Tirsdag og onsdag anbefales ikke grunnet kursaktivitet og få ledige fasiliteter.

Barn under 10 år skal ha følge med 1 voksen per 3 barn. Barn over 10 år, uten følge, skal være svømmedyktige.

Priser per barn:

Hverdager: 245,-
Helg, helligdager og skoleferier: 265,-

Prisen inkluderer:

  • Inngang
  • Mat
  • Drikke
  • To foresatte får gratis inngang.
  • Gave til bursdagsbarn.

Årskort og klippekort kan ikke benyttes ved bursdager.

NB: Vi minner om at alle må gå i garderobene 30 minutter før stengetid, senest kl. 19:30 på hverdager og kl. 17.30 på helg. Anlegget stenger og alle må være ute til kl. 20.00 på hverdager og kl. 18.00 på helg. Mat må derfor serveres før kl. 18.30 på hverdager, og før kl. 16.30 på lørdager og søndager.

Meny

Flere nyheter