Barnebursdag i Moldebadet

Har du lyst til å feire bursdagen din i Moldebadet? Vi arrangerer bursdagsfeiringer og prisen inkluderer både bad og servering.

Dersom du ønsker å arrangere barnebursdag hos Moldebadet legger du inn ønsket dag og tidspunkt i skjemaet nederst på denne siden. Hos oss kan dere bade, spise og kose dere. Vi serverer is til dessert og drikke er inkludert. To foresatte går gratis inn sammen med barna.

Vi anbefaler fredag, lørdag og søndag til arrangering av barnebursdag. Tirsdager og onsdager anbefales ikke grunnet mye kurs og få ledige fasiliteter.

Vi ser gjerne at hele bursdagsselskapet spiser samme meny. Kafé Moldebadet lager maten, og man kan velge mellom pizzaslice, pølse med chips, pølse med potetmos og hamburger med chips. Vi serverer også drikke til maten og is til dessert. Kontakt oss for alternativer, dersom noen av barna ønsker annen mat på grunn av allergier eller lignende.

Ønsker dere mer mat enn det som er inkludert i bursdagsbilletten kan det også ordnes, men dette må bestilles utenom. Legg til informasjon om mer mat i tilleggsopplysninger i skjema for bestilling.

Praktisk informasjon

På grunn av smittevernregler har vi en begrensning på antall gjester i Moldebadet. Vi kan derfor ta i mot maks 20 barn per bursdagsbestilling.

Vi har et maksantall på 20 gjester i garderoben samtidig, og det kan derfor bli noe ventetid før man kan gå i garderoben.

På grunn av både garderobe- og bassengkapasitet anbefaler vi fredag, lørdag og søndag til barnebursdag.
Tirsdag og onsdag anbefales ikke grunnet kursaktivitet og få ledige fasiliteter.

For hver bestilling får to foresatte gratis inngang. Bursdagsbarnet får også en Moldebadet-bag i gave fra oss!

Barn under 10 år skal ha følge med 1 voksen per 3 barn. Barn over 10 år, uten følge, skal være svømmedyktige.

Priser per barn:

Hverdager: 245,-
Helg, helligdager og skoleferier: 265,-

Prisen inkluderer inngang, mat og gave til bursdagsbarn. Årskort og klippekort kan ikke benyttes ved bursdager.

NB: Vi minner om at alle må gå i garderobene 30 minutter før stengetid, senest kl. 19:30 på hverdager og kl. 17.30 på helg. Anlegget stenger og alle må være ute til kl. 20.00 på hverdager og kl. 18.00 på helg. Mat må derfor serveres før kl. 18.30 på hverdager, og før kl. 16.30 på lørdager og søndager.

Meny

Flere nyheter