Barnebursdag i Moldebadet

Har du lyst til å feire bursdagen din i Moldebadet? Vi arrangerer bursdagsfeiringer på hverdager og prisen inkluderer både bad og servering.

Dersom du ønsker å arrangere barnebursdag hos Moldebadet reserverer du dag og tid i skjemaet nederst på denne siden. Hos oss kan dere bade, spise og kose dere. Vi serverer is til dessert og drikke er inkludert. Foreldrene til bursdagsbarnet går gratis inn sammen med barna.

Vi ser gjerne at hele bursdagsselskapet spiser samme meny. Delias Café Moldebadet lager maten, og man kan velge mellom pizza, hamburger, pølse med brød, pølse med chips, vårruller, crispy chicken mm. Se fullstendig meny i bestillingsskjema nederst. Vi serverer også drikke til maten og is til dessert. Kontakt oss for alternativer, dersom noen av barna ønsker annen mat på grunn av allergier eller lignende.

Ønsker dere mer mat enn det som er inkludert i bursdagsbilletten kan det også ordnes, men dette må bestilles utenom. Legg til informasjon om mer mat i tilleggsopplysninger i skjema for bestilling.

Praktisk informasjon

Du kan bestille bursdagsfeiring fra torsdag–søndag.

Minimum antall for bestilling av barnebursdag er 6 barn per bursdagsbarn. For hver bestilling får to foresatte til bursdagsbarnet gratis inngang. Bursdagsbarnet får også en Moldebadet-bag i gave fra oss!

Barn under 10 år skal ha følge med 1 voksen per 3 barn. Barn over 10 år, uten følge, skal være svømmedyktige.

På grunn av kapasiteten i bassengene/stupebrettene er gjerne fredag, lørdag og søndag de beste dagene å bestille bursdagsfeiring.

Priser per barn:

Hverdager: mandag - fredag 235,-

Helg: lørdag og søndag 260,-

Prisen inkluderer inngang, mat og gave til bursdagsbarn. Årskort og klippekort kan ikke benyttes ved bursdager.

NB: Vi minner om at alle må gå i garderobene 30 minutter før stengetid, senest kl. 19.30 på hverdager og kl. 17.30 på helg. Anlegget stenger og alle må være ute til kl. 20.00 på hverdager og kl. 18.00 på helg. Mat må derfor serveres før kl. 19.30 på hverdager, og før kl. 17.30 på lørdager og søndager.

Meny

Aktiviteter

Morgensvømming

Moldebadet arrangerer morgensvømming fra klokken 06.30 til 08.30, hver tirsdag og torsdag for alle gjester.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Svømmeklubben

Molde svømme- og livredningsklubb er en viktig del av Moldebadet. Vi ønsker å kunne bidra til at vi i fremtiden skal få flere dyktige svømmere fra Molde og omegn.