Badeglede - Årets beste julegave!

Julegaven som gir kvalitetstid og morsomme opplevelser for både liten og stor. Gi bort badeglede hos Moldebadet til jul.

Moldebadet er et energisk, innendørs badeland i hjertet av Molde by. Hos oss finner du flere ulike bassengopplevelser, aktiviteter, kurs og attraksjoner. Et gavekort hos Moldebadet er den perfekte julegave for både liten og stor.

Gavekort på fem badinger

Gi bort et gavekort på fem besøk i Moldebadet til barn eller voksen - nå til kun kr 600,-. Her kan man velge om man vil ha med seg fem barn eller fem voksne samlet, eller bruke gavekortet fem ganger selv. Gavekortet er gyldig i 1 år fra 26.12.2020. Her får man mye badeglede for pengene! Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet kan du sende en bestilling på mail eller besøk oss i resepsjonen på Moldebadet.

Badeglede til valgfritt beløp

Hos Moldebadet kan du også kjøpe gavekort med valgfritt beløp. Gavekortet kan brukes på alle inngangsbilletter og alle varer i Moldebadet sin badebutikk. Gavekortet er gyldig i et helt år og er en sikker vinner under årets juletre.

Moldebadets julegavetips

Moldebadet har en rekke fine gaveprodukter. Nå kan du få en Moldebadet-sekk og to badebilletter til kun 500 kr, eller en Moldebadet-sekk og håndkle til pakkepris 500 kr.

Alle julegaver kan bestilles på e-post eller i resepsjonen på Moldebadet.

Flere nyheter