Bad gratis i 1 måned

Kjøp årskort hos Moldebadet innen utgangen av januar og få en måned gratis bading. Kampanjen gjelder ved kjøp med avtalegiro.

Et årskort hos Moldebadet passer perfekt for deg som bader mye, eller som ønsker å bruke fasilitetene mye det kommende året. Kjøper du årskort med avtalegiro i resepsjonen på Moldebadet innen utgangen av januar 2020 får du en måned gratis bading.

Kortene gjelder fra registrert dato og ett år frem i tid. Dersom det er første gang du kjøper årskort betaler du en engangssum på kr 120,- for armbåndet ditt. Dette fungerer som gyldig billett i hele perioden, og er ditt til odel og eie.

Avtalegiro og Min side

Kontrakten på avtalegiro har en binding på 12 måneder. Etter bindingstiden kan du si opp avtalen, og vi har oppsigelsestid på 1 måned.

Oppsigelsen må leveres skriftlig i resepsjonen, på e-post til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no. På Min side finner du all informasjon om ditt abonnement, klippekort, gavekort, kurs og mer.

Aktiviteter

Morgensvømming

Moldebadet arrangerer morgensvømming fra klokken 06.30 til 08.30, hver tirsdag og torsdag for alle gjester.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Svømmeklubben

Molde svømme- og livredningsklubb er en viktig del av Moldebadet. Vi ønsker å kunne bidra til at vi i fremtiden skal få flere dyktige svømmere fra Molde og omegn.