Aqualeir: En opplevelse for livet

Har barna dine lyst på en gøyal, lærerik og råbra uke i sommer? Er de i alderen 8–12 år? I år arrangerer vi Aqualeir i uke 26 og 27, meld dere på og få en opplevelse for livet!

Moldebadet og Molde Svømme- og livredningsklubb arrangerer Aqualeir i uke 26 og 27 – et unikt tilbud for barn i alderen 8–12 år. Her vil barna oppleve mye moro, lære å bli trygg i vann, øve på svømmeteknikker og bli med på spennende utflukter. Barna får også se Moldebadet bak kulissene, lære om førstehjelp og er hele tiden sammen med voksne og ansvarlige ledere.

Påmelding åpner mandag 18. mai kl 09:00!

Aqualeir er en fantastisk mulighet til å oppleve alle aktiviteter og fasiliteter Moldebadet har å by på, i et gøyalt og lærerikt miljø. Barna vil knytte vennskap gjennom vannaktiviteter og mye moro. Vi tar hensyn til hva hver enkelt ønsker å lære, tilrettelegger opplæring og deler opp i grupper deretter. Gruppene består av 8 barn, med to instruktører per gruppe.

Barna tar med matpakke og vi serverer frukt i løpet av dagen.

Når: Mandag 22. juni–fredag 26.juni (uke 26) og mandag 29. juni.– fredag 03. juli (uke 27).
Tid: Kl. 09.00–15.00
Pris: 2.700,-
Pris: 2.500,- for årskort-medlemmer og elever i Moldebadet Svømmeskole

Prisen inkluderer svømmetrening, førstehjelp og livredning, spennende aktiviteter og utflukter, frukt hver dag og grilling på fredagen.

Hvorfor er Aqualeir en attraktiv aktivitet i sommer?

  • Barna får en gøyal og aktiv uke både utendørs og innendørs
  • De får møte andre barn på sin alder
  • Foreldre kan være trygge på at barna lærer å være trygg i vann, utvikler svømmeferdighetene sine og lærer viktige redningsferdigheter
  • Gode og erfarne instruktører som fokuserer på trygg og morsom læring
  • Ansvarlige og voksne leirledere
  • Et flott anlegg hvor barna kan få en god opplevelse og utnytte alt av fasiliteter og føle mestring

Flere nyheter