Aktiviteter og badeleker

Hos Moldebadet finner du mange morsomme aktiviteter og badeleker for både store og små. Kom innom og lek sammen med oss, hver eneste fredag og i alle ferier!

Moldebadet kjører morsomme aktiviteter og badeleker hver eneste fredag, fra klokken 17.00–19.00. I tillegg har vi aktiviteter og lek hver dag i alle skoleferier. Vi variere fra gang til gang hvilke badeleker vi setter ut. Kom og lek sammen med oss! Se oversikt over alle aktiviteter og badeleker under.

Saturn

Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Kajakkene

Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget.

Løpebanen

For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Volleyball

Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Strømningskanalen

I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo

Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Hamsterhjul

Hamsterhjulet er en morsom leke vi legger ut i familiebassenget. Her kan barn bruke leken på egenhånd, og det går ut på at man kan sette seg inni og rulle rundt på vannet.

Skliekonkurranse

Vi kjører også konkurranser i familiesklia vår, hvor alle gjester kan delta. Sklia er 72 meter lang, og vi registrerer hvor lang tid hver deltaker bruker ned sklia – her blir det alltid delt ut premie til vinneren - dette er moro! Man kan også bruke dette som en mulighet til å øve seg til de store skliekonkurransene – kanskje du vil delta i NM i vannsklie neste år?

Maskoten Badulf

Moldebadet har også en helt egen maskot, delfinen Badulf. Maskoten er tilstede ved Moldebadet i skoleferier, og han elsker å bade og å leke sammen med barna! Følg gjerne med på vår Facebook-side, der legger vi ofte ut informasjon når maskoten er tilstede i Moldebadet.

Flere nyheter