Button which toggles menu visibility

Bedriftsbilletter


erbi_2873_copy.jpg


BILLETTHEFTER

Moldebadet tilbyr bedrifter kjøp av billetthefter, hvor hvert hefte inneholder 20 billetter. Billettene i heftene kan brukes av både barn og voksne, og selges til to ulike priser, henholdsvis voksen og barn/student/honnør. Ved kjøp av 10 billetthefter eller mer tilbyr vi en ytterligere rabatt på 10 %.

Billettheftene har en gyldighet på 1 år.

ÅRSKORT og KLIPPEKORT

Det er også mulig å få rabatt på årskort eller klippekort, dette ved kjøp av 20 stk års- eller klippekort. Dersom man kjøper 20 kort får man 15% på ordinær pris, og ved kjøp av 50 kort får man 20%. Alle ordinære priser ligger i toppmenyen. Tilbudet gjelder kun ved levering av samlet samlet liste og ved samlet betaling (navneliste leveres av bedriften inn til Moldebadet).

KOMBINASJON BAD OG TRENING

Til bedrifter, lag og foreninger tilbyr vi en kombinasjonsbillett.
Medlemmer som har årskortmedlemskap i en bedrift, et lag eller en forening kan kombinere dette med årskort på Moldebadet. Forutsetningen for rabatt ved kjøp av kombinasjons-årskort er kjøp av minimum 20 stk årskort. Vi har nå flere idrettslag som benytter seg av denne kombinasjonsmuligheten. Flere og flere idretter ser fordelen ved at idrettsutøverne trener allsidig og variert. I dag har vi både fotballspillere, håndballspillere, turnere og dansere som benytter bading som alternativ trening. Det er flott trening både når man er i full trening og til rekreasjon eller oppbygging etter skade.

Her er informasjonen vi trenger for å kunne registrere medlemmer:
- Fornavn 
- Etternavn
- Fødselsdato
- Adresse
- E-post adresse
- Mobiltelefon
- Hjemmetelefon (for de som har det)
- Jobbtelefon
- Familiemedlemmer (Om det er flere medlemmer i samme familie, sett inn   navn på familiemedlemmer)
- Hvilken gruppe de tilhører (her vil det si treningssenteret osv)
- Kommune/by

Bestilling sendes til bestilling.moldebadet@molde.kommune.no


Ved spørsmål kontakt oss gjerne på telefon:
Resepsjon Moldebadet: 71 11 19 80
Avdeligsleder, Ingrid Moe Silseth: 47 86 00 81