Button which toggles menu visibility

Moldebadet

Velkommen til Moldebadet!

Moldebadet er medlem i badelandene.no.
I portalen til badelandene  kan du finne badeland over hele landet.

velvarebasseng0x56X1798x101812x0X1785x765.jpg


Moldebadet KF eies av Molde kommune, og er et kommunalt foretak.
Vi ønsker at Moldebadet skal gi innbyggerne i regionen og tilreisende et helt nytt tilbud innen trivsel, velvære, helse og idrett.

Vedtekter Moldebadet KF

Vedtekter for Moldebadet KF

Klikk på ikonet til høyre for å lese Moldebadet sine vedtekter.

Årsmeldinger

Årsmelding 2015


Moldebadet:
Vi har flere ulike bassengopplevelser å tilby. Familiebassenget inneholder blant annet strømkanal og klatrevegg, mens barnebassenget er omgitt av flotte farger for de minste. Velværebassenget har rolige omgivelser og behagelige farger. Boblebadet holder ca 38 grader og er et fint sted og slappe av. Idrettsbassenget inneholder stupebrett på opptil 5 meter og to sklier, samt svømmebaner.

Café Moldebadet:
Café Moldebadet kan benyttes både før, under og etter bading. Caféen har et godt utvalg og serverer blant annet baguetter, salater, pizza og hamburger. Når det er fint vær er det også mulig å sitte ute og nyte maten.

Billettsystem:
Alle som skal inn i Moldebadet kjøper et armbånd/en billett, som benyttes til inngang og utgang, låsing av skap og handel i våtcaféen. Armbåndene er praktiske i bruk både for besøkende og for badeverter (som benytter fargene på armbåndene til å skille mellom alder og grupper) og serviceverter som kan finne billettinformasjonen som ligger inne på armbåndene.


Velkommen til Moldebadet.
Moldebadet...litt ferie hver dag!