Button which toggles menu visibility

Jazzfestivalen - årets beste uke

Vi inviterer til en fantastisk uke på Moldebadet, og er klar for mye aktivitet, konkurranser og moro. Ikke minst gleder vi oss til å dele ut flotte premier til flere heldige vinnere og holde mye bra aktivitet for alle aldre!


Moldebadet-300517-fotograf_andreas_winter-95.jpg


I uke 29 er det alltid jazzfestival, og vi på Moldebadet gleder oss like mye som resten av moldenserne og alle tilreisende. Vi skal være med på moroa og har planlagt mye flott på vår side av Aker stadion.

Tirsdag 18. juli skal Moldebadet, Bris og Klinikk Hud og Spa ha en stand utenfor bygget vårt i Gideonveien 1 fra kl. 11:00. De første 30 gjestene får goodiebags med varer fra Moldebadet! Vi skal også lage deilige vafler, dele ut informasjon om våre flotte bedrifter og ikke minst så har vi quiz med flotte premier for både barn og voksne! Vil du vinne ei natt på Thon hotell, en PT-time på Bris, en flott premie fra Klinikk Hud og Spa eller gratis bading på Moldebadet? Ta turen bort til oss denne tirsdagen og svar på vår quiz - vi trekker vinnere fra de med best resultat.

Onsdag 19. juli fra 13:00-14:00 blir det timesalg i badebutikken Aqua, med opp til 70% på utvalgte varer. Dersom du skal på sydenferie, ut og sole deg eller bade på Moldebadet er det nå du burde slå til og gjøre et kupp på ditt favorittbadetøy.

Lørdag 22. juli blir det jazzmusikk i badet hele dagen, med assortert utvalg fra det som har blitt spilt på Moldejazz både i år og tidligere år. Vi hyller jazzbyen Molde med en flott avslutning på uken.

For øvrig vil hele jazzuken bestå av mye gøyal aktivitet, velvære og treningsmuligheter for hele Molde og alle tilreisende. Våre flotte fasiliteter står til disposisjon uansett vær, og morsomme badeleker og konkurranser topper besøket på vårt badeland.

Vi håper å se akkurat deg hos oss i jazzen - vi garanterer en flott uke med ekte jazzstemning. Hjertelig velkommen skal du være.

Moldebadet...litt ferie hver dag.