Button which toggles menu visibility

Aktiviteter og badeleker

Hos oss på Moldebadet finner du mange morsomme aktiviteter og badeleker, for både store og små. Kom å lek med oss hver fredag og i alle ferier. Nå kan du til og med stemme på DIN favorittaktivitet!!

Skjermbilde.PNG


Presentasjon av aktiviteter og badeleker:

Saturn
Saturn er en av våre største badeleker, og er veldig populær blant våre gjester. Den brukes i idrettsbassenget, og er en stor, oppblåsbar leke man både kan klatre på og hoppe fra. Man må være svømmedyktig for å leke på Saturn.

Kajakkene
Moldebadet har sine egne kajakker, hvor man sitter oppå og padler. Det er muligheter for å padle på egenhånd eller delta i konkurranser vi setter i gang. Kajakkene blir satt ut i idrettsbassenget. 

Løpebanen
For alle som er glad i hinderløyper og gøyale utfordringer i vann, har vi en egen løpebane vi legger ut på langs i idrettsbassenget. Løpebanen er skikkelig populær, og er en kul utfordring for svømmedyktige unge og voksne. Hvor langt kan DU løpe før du faller?

Volleyball
Vi har volleyballnett og ball som settes opp i den grunne delen av idrettsbassenget. Dette er en morsom aktivitet for alle aldre, hvor man kan spille med og mot både kjente og ukjente.

Strømningskanalen
I familiebassenget vårt finner du den populære strømningskanalen. Når denne settes på full styrke kan man ha rett så mye moro med den. Man skal være svømmedyktig for å gå inn i strømkanalen når den står på maks styrke, det blir informert over anlegget når dette settes på.

Vannpolo
Vi setter ut vannpolomål i familiebassenget, og gir ut ball. Dette er en super aktivitet hvor man kan leke med mange barn og voksne, og ha det skikkelig moro.

Hamsterhjul
Hamsterhjulet er en morsom leke vi legger ut i familiebassenget. Her kan barn bruke leken på egenhånd, og det går ut på at man kan sette seg inni og rulle rundt på vannet.

Skliekonkurranse
Vi kjører også konkurranser i familiesklia vår, hvor alle gjester kan delta. Sklia er 72 meter lang, og vi registrerer hvor lang tid hver deltaker bruker ned sklia - her blir det alltid delt ut premie til vinneren - dette er moro! Man kan også bruke dette som en mulighet til å øve seg til de store skliekonkurransene - kanskje du vil delta i NM i vannsklie neste år?


10687114_10152414534702198_4658183069390833190_n.jpg

Når setter Moldebadet ut badeleker?

Moldebadet kjører aktiviteter med badeleker HVER eneste fredag fra 17:00-19:00. I tillegg har vi aktiviteter og lek hver dag i alle skoleferier. Vi varierer fra gang til gang hvilke badeleker vi setter ut.

Den gode nyheten er at DU nå kan være med å bestemme hvilke badeleker vi skal ha ute på fredager. Hver uke kjører vi avstemning på Facebooksiden vår, hvor alle har mulighet til å stemme på sin favorittaktivitet - dersom du har en superfavoritt, gå inn og STEM HER! Den mest populære leken hver uke vil bli satt ut på aktivitetsfredag.

Vi gleder oss til å se akkurat DEG her hos oss!

Moldebadet...litt ferie hver dag!