Button which toggles menu visibility

Trening og Spa

Moldebadet er samlokalisert med Bris Trening, Klinkikk Hud og Spa og Scandic Seilet Hotel. Aker Stadion ligger like øst for Moldebadet.


velvarebasseng0x56X1798x1018.jpg

Familiebassenget

Moldebadet tilbyr billetter som gjelder for bad, i tillegg tilbys en kombinasjons-billett med bad og trening. Ved kjøp av billetter som inkluderer bad, henvender man seg i resepsjonen på Moldebadet. Her får man utdelt et armbånd, som gir inngang og mulighet til bruk av garderobeskap i alle avdelingene. Om man velger å legge inn penger på armbåndet kan det også brukes til å kjøpe varer i Café Moldebadet.

Ved kombinasjons-billett  betales et depositum på 100 kroner, pengene får man tilbake ved å levere armbåndet inn i resepsjonen ved Moldebadet etter bruk.

Vi ønsker alle velkommen til en fin dag på Moldebadet, Bris Trening og Klinikk Hud og Spa.

MOLDEBADET litt ferie hver dag...........

Moldebadet tilbyr muligheter for trening, lek, rekreasjon, rehabilitering og velvære, og skal være et tilbud til alle i regionen - gammel som ung.


BRISTRENING

Bris Trening og Fysioterapi

I 3. etasje ligger Bris - et moderne treningssenter, med tilhørende fysioterapiavdeling. Bris er et utvidet treningskonsept for folk som ønsker litt mer enn lokaler fylt med utstyr. Hos Bris står veiledning og oppfølging av medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Her tilbys skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter. www.bris-trening.no.

Klinikk Hud og Spa

På toppen av bygget, i 4. etasje, ligger Klinikk Hud og Spa. De ønsker å tilby deg en total velværeopplevelse, med fokus på maksimale behandlingsresultater gjennom de beste produktene på markedet og kontinuerlig kursing av terapeutene. Velkommen! Telefon. 71 25 66 00